LZS_UL_Krystof15_fotoJB112

HORA SV. ŠEBESTIÁNA / V neděli 13. září v odpoledních hodinách havarovali na Chomutovsku pod Horou Svatého Šebestiána dva cizinci na motocyklech. Na místo dopravní nehody motorkářů byl přivolán vrtulník Letecké záchranné služby.

„Na silnici 25/114 pod Horou Svatého Šebestiána došlo 13. září po 15. hodině k havárii dvou motocyklů,“ řekla serveru Události112.cz policejní mluvčí Ústeckého kraje Alena Bartošová.

Krátce po sobě zde havarovali dva motocykly. První řídil 38letý cizinec, který pravděpodobně nezvládl projíždění levotočivé zatáčky, s motorkou spadl na bok a narazil do kovového silničního svodidla. „Zranění neutrpěl, alkohol byl na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Škoda byla vyčíslena na 30 tisíc korun,“ uvedla Bartošová.

Stejným místem projížděla s motocyklem i žena – cizinka ve věku 39 let. „Při průjezdu levotočivou zatáčkou dostala smyk, upadla na bok, vyjela mimo vozovku a narazila do svodidel. Při nehodě utrpěla žena těžká zranění, která si vyžádala letecký transport do nemocnice v Ústí nad Labem,“ uvedla Bartošová.

Okolnosti dopravní nehody policie nadále vyšetřuje.

Komentáře