farskeho-Plzen-pozardomu-Googlemaps-scan

PLZEŇ / Zásah všech záchranných složek si vyžádal v úterý 15. září odpoledne požár bytového domu v Plzni na Východním Předměstí. K požáru došlo ve 13.25 hodin ve Farské ulici. Informovala o tom plzeňská policejní mluvčí Hana Štefflová.

Požár zachvátil věci odložené v průjezdu nemovitosti.

„Byty ani jiné části domu nebyly ohněm zasaženy. Celý objekt včetně vrchních pater však byl silně zadýmen,“ vysvětlila Štefflová.

„Z místa bylo evakuováno celkem sedm osob, kdy pět bylo z důvodu nadýchání kouře převezeno do plzeňské nemocnice. Jednalo se o čtyři děti a jednu ženu. Případem se zabývají nejen plzeňští policisté, ale i profesionální hasiči, kteří  na místě v tomto okamžiku zjišťují příčiny požáru,“ doplnila mluvčí policie.

Škoda zatím nebyla vyčíslena.

Komentáře
Předchozí článekModerátoři České televize z planety YÓ horovali za přijetí uprchlíků z planety NÉ v dětském pořadu
Další článekVIDEO: Lavina v úterý ve francouzských Alpách zabila tři Čechy a dva Němce, další se pohřešují
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.