Sdílejte
Záchranná služba - Ambulance, ilustrační foto. Autor: archiv ZZS MsK

Bělá – Hlavní silniční tah vedoucí od Bělé na Lipštát na Semilsku byl více, jak dvě hodiny zcela uzavřen, kvůli smrtelné dopravní nehodě, při které se ve čtvrtek, v půl sedmé ráno srazil mladý řidič motocyklu s osobním vozidlem. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. 17letý motorkář, přeš veškerou snahu a rychlou pomoc záchranářů na místě zemřel.

Podle zatím předběžných informací začal mladík na motorce před pravotočivou zatáčkou předjíždět vozidlo, které jelo před ním. Při tomto manévru vjel s největší pravděpodobností do protisměru, kde v tu chvíli jel řidič s osobním vozidlem Ford Fiesta a došlo ke srážce,“ uvedl k nehodě tiskový mluvčí liberecké záchranky Michail Georgiev.

Posádky záchranné služby resuscitovaly řidiče motorky bezmála hodinu. Ale i přes veškerou snahu lékařů se ho nepodařilo zachránit a svým těžkým zraněním podlehl,“ doplnil k nehodě mluvčí záchranné služby.

K tragické nehodě se vyjádřila také krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková s tím, že místo dopravní nehody stále dokumentují dopravní policisté a následně celý spisový materiál postoupí Službě kriminální policie a vyšetřování, která se bude případem tragické nehody a jejím zaviněním po trestně právní rovině nadále zabývat.


ČTĚTE TAKÉ: Čtyři lidé se zranili při nehodě osobního vozidla na Opavsku, zasahovat musel i vrtulník letecké záchranky


Současně byl k rodině zemřelého řidiče motorky, ve kterém byl ztotožněn 17letý mladík, vyslán policejní intervent, aby tuto tragickou událost oznámil nejbližším,“ doplnila policejní mluvčí.

-jb, (red.) *

 

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekZoo v Ústí nad Labem přivítá novou sezónu zajímavým programem
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.