locomotive-451421_640

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU / V úterý 15. září došlo v 9.23 hodin ve Žďáru nad Sázavou ke smrtelné železniční nehodě, při které projíždějící vlak usmrtil člověka na kolejích. Zda se jednalo o ukonanou sebevraždu nebo nešťastnou náhodu nyní zjišťují kriminalisté.

O nehodě informoval server Události112.cz mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal s tím, že k nehodě došlo v úseku železniční trati, kam nemá veřejnost volný přístup.

„Jednalo se o nákladní vlak, který srazil muže, který se pohyboval v kolejišti. Muž na místě zemřel,“ uvedl Drápal.

„Provoz na trati byl zastaven do 11.12 hodin. Strojvedoucí, kterému se nehoda přihodila byl vystřídán jiným kolegou,“ doplnil mluvčí Drážní inspekce.

Na místě zasahovala jednotka Drážních hasičů a Policie ČR.

Komentáře
  • TAGY
  • smrtelná dopravní nehoda
  • železniční nehoda
Předchozí článekSilný vítr si v Olomouckém kraji vyžádal několik hasičských výjezdů
Další článekPříběh příběh ze života: „Manžel se roky scházel s cizími muži“
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.