Hasiči ve Vrbici vyprošťovali zraněného řidiče z osobního automobilu. Autor: HZS Moravskoslezského kraje

Bohumín – K vážné dopravní nehodě došlo v sobotních ranních hodinách 16. prosince, kdy  v obci Bohumín – Vrbice v okrese Karviná narazilo osobní vozidlo v plné rychlosti do vzrostlého stromu. Řidič po nehodě zůstal uvězněn ve zdemolovaném vozidle, vyprostit ho museli profesionální hasiči.

O nehodě informoval Lukáš Popp, zastupující tiskový mluvčí moravskoslezských krajských hasičů s tím, že po příjezdu na místo události hasiči zjistili, že došlo k nehodě osobního automobilu, kde kvůli nárazu do stromu zůstal ve voze uvězněn řidič. Hasiči proto ihned zajistili vozidlo proti požáru, poskytli řidiči základní ošetření uvnitř vozidla a zahájili vyprošťovací práce pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení.


Z DOPRAVY: Řídila, ač to má zakázáno, pak se pokusila policistu podplatit


„Řidiče po krátké době vysvobodili z havarovaného vozu, předali jej přítomné zdravotnické záchranné službě a pomohli jí s naložením zraněného do připraveného sanitního vozu, uvedl mluvčí hasičů a doplnil že zasahující jednotky následně po zdokumentování nehody provedly zprovoznění a úklid komunikace.

Příčiny nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

-jb, sim

Komentáře
Předchozí článekŘídila, ač to má zakázáno, pak se pokusila policistu podplatit
Další článekV pražském Radotíně hořel byt, zasahovaly čtyři hasičské jednotky
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.