Schumacher se stěhuje? Nové fámy o přesunu sportovní hvězdy... Foto: © AFP 2018 / Patrick Hertzog / #cz.sputniknews.com

Svět – Sabine Kehmová, manažerka sedminásobného šampiona Formule 1 Michaela Schumachera, vyvrátila informace o tom, že by se bývalý pilot F1 měl ze Švýcarska přestěhovat na španělskou Mallorku.

Časopis L’Illustré dříve oznámil, že se Schumacher, který se stále léčí po vážném zranění hlavy, v nejbližší době přestěhuje ze Švýcarska na Mallorku. Podle časopisu manželka 49letého německého pilota Corinna Schumacherová koupila luxusní vilu v obci Andratx na jihozápadě Mallorky. Informace o přesunu Michaela Schumachera časopisu potvrdila starostka obce.

Rodina Schumacherových se nebude stěhovat na Mallorku,“ napsala Kehmová emailem na otázku agentury France-Press.

Agentura předpokládá, že nemovitost na Mallorce bude sloužit pro odpočinek manželky Schumachera a jejich dvou dospělých dětí.


ZAUJALO NÁS: Senát potvrdil nelegálnost stáčení tachometrů, včetně půlmilionové pokuty
Po téměř patnácti letech, kdy se v tuzemsku začalo poprvé veřejně hovořit o problematice přetáčení tachometrů, dnes Senát odsouhlasil novelu zákona, který obsahuje zákaz manipulace se stavem najetých kilometrů pod pokutou půl milionu korun. Pokud novelu zákona 56/2001 Sb. podepíše prezident Miloš Zeman, bude v České republice stáčení tachometrů zákonem zakázáno už za necelé dva měsíce. 

Na konci prosince 2013 se Michael Schumacher vážně zranil při pádu na lyžích ve francouzském Méribelu. Došlo k vážnému a komplikovanému zranění mozku. Od roku 2014 se léčí ve své švýcarské vile, která leží na břehu Ženevského jezera. Informací o zdravotním stavu se na veřejnost dostává velmi málo a často jsou zcela odlišné.

#cz.sputniknews.com,
(red.)

Komentáře
Předchozí článekZáchranáři zasahovali během hodiny u tří pádů z výšek v Moravskoslezském kraji
Další článekAmerická média prozradila, proč se Rusko nedá dobýt
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.