Pistole, ilustrační foto. Zdroj: © Fotolia / theyok

Bratislava (Slovensko) – Portál Nový čas informoval o hrůzostrašném případu, ke kterému mělo dojít před dvaceti lety na Slovensku. Tehdy přijel mladý Čech do Bratislavy na návštěvu a zažil napínavou noc jako z hollywoodských filmů.

Čech, jehož jméno novináři portálu #cas.sk neuvádí, promluvil o tom, jak ho jednou v noci na jedné ze slovenských silnic pronásledoval tajemný vůz značky Mercedes.

Večer se Čech spolu se svým kamarádem, který jel v druhém autě v pravém jízdním pruhu, vracel do centra Bratislavy. Najednou se k muži z Česka, který jel v levém jízdním pruhu, zezadu přiřítil neznámý automobil značky Mercedes Benz. Podle Čecha jeho řidič troubil jako divý. Čech tomuto vozu, ve kterém seděli dva muži, uhnul.

Když se na světelné křižovatce rozsvítila červená, obě auta zastavila.

Řidič mercedesu vystoupil a přišel ke mně. Přes stažené okno jsem dostal ránu do obličeje. Otevřel dveře od mého auta a chtěl mě kopnout. Chytil jsem ho za nohu a téměř jsem ho povalil na zem. To se mu ale nelíbilo. Zabouchl jsem dveře a odjel. Po chvíli jsem si však ve zpětném zrcátku všiml, že vůz mě sleduje. Když jsem zatočil do jedné uličky, ozvaly se čtyři rány. Pocítil jsem bolest v zadku, jako by mě někdo do té části těla kopl. Naštěstí auto zasáhla pouze jedna ze čtyř vystřelených ran. Když už jsem auto za sebou neviděl, zastavil jsem. Na sedadle bylo mnoho krve. Přivolali jsme policii a záchranáře,“ svěřil se Čech.

Mladík byl okamžitě po incidentu převezen do nemocnice a následně operován.


ZE SVĚTA: Americká média prozradila, proč se Rusko nedá dobýt
Rusko, USA, Čína, Indie a Afghánistán jsou země, které se nedají dobýt. Myslí si to americký portál We are the Mighty, který se specializuje na vojenskou tématiku. 

#cz.sputniknews.com,
(red.)

Komentáře