Hasiči, ilustrační snímek. Autor: archiv redakce Události112.cz / J.B.

Milovice – Ve čtvrtek 12. července, ve čtvrt na devět ráno byl na tísňovou linku středočeských krajských hasičů ohlášen požár rodinného domu v Milovicích na Nymbursku. Vyhlášen byl hasičům druhý stupeň požárního poplachu. Škody na majetku, jdou řádově do milionů korun.

Při příjezdu prvních hasičských jednotek na místo události byla požárem zasažena celé střecha v plném rozsahu, a hrozilo rozšíření ohně na oba sousední domy. Proto velitel zásahu vyhlásil na místě II. stupeň požárního poplachu a požádal o další hasičské jednotky.

Podle aktuálních informací redakce serveru #zpravyextra.cz. Na místě zasahovalo celkem jedenáct cisteren, protiplynový kontejner k zajištění náhradní dýchací techniky, výšková plošina a také hasičský automobilový žebřík.


PSALI JSME: Druhý stupeň požárního poplachu hasiči vyhlásili u požáru skladu v Kardašově Řečici
Krátce po sedmé hodině ranní, ve středu 4. července obdrželo Operační a informační středisko krajských hasičů Jihočeského kraje na tísňové lince informaci o požáru na pile v Kardašově Řečici. 

Uvnitř domu se nikdo nenacházel. Událost se obešla bez zranění osob.

Výši škody vyčíslil vyšetřovatel hasičů na 5 milionů korun. Podle něj byla příčinou vzniku požáru technická závada elektroinstalace.

-jb, (red.)

Komentáře
Předchozí článekPremiér Andrej Babiš uvedl do úřadu ministra spravedlnosti Jana Kněžínka
Další článekZa roli v muzikálu Mefisto si Daniel Barták z Koreje přivezl hlavní cenu!
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.