V Praze 10 zasahovali hasiči ze čtyř jednotek u požáru přístavku se dřevem. Foto: HZS PRAHA

Praha – Tři profesionální a jedna dobrovolná jednotka zasahovaly od 01:24 hodin v neděli 1. července v ulici Malešická v Praze 10. U rodinného domu hořel přístavek se dřevem. Informoval o tom tiskový mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Hasiči zasahovali v dýchací technice a pomocí 1 C proudu vody dostali plameny pod kontrolu za 15 minut po příjezdu na místo. Museli použít termokameru na kontrolu střešní konstrukce přilehlého domu,“ upřesnil Kafka.


ČTĚTE TAKÉ: V rekreační oblasti na Příbramsku hořel automobil, zasahovaly tři hasičské jednotky
Hned tři hasičské jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů musely zasahovat, ve středu 13. června necelou hodinu po poledni, v poklidné rekreační oblasti mezi obcemi Horní Líšnice a Dolní Líšnice na Příbramsku u ohlášeného požáru osobního vozidla. 

Dalších třicet minut probíhalo dohašování ohnisek a rozebírání ohořelých konstrukcí přístavku. Rozsah škod a příčina požáru jsou předmětem dalšího šetření,“ doplnil k události mluvčí hasičů.

-jb, (red.)

 

Komentáře
Předchozí článekŽenu šikanoval zaměstnavatel kvůli věku. Musel se jí omluvit a zaplatit odškodné
Další článekV Ludgeřovicích na Opavsku se střetla tři vozidla, při nehodě se zranily čtyři osoby
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.