Při tragické nehodě na Vysočině zemřeli ráno tři lidé. Foto: Policie ČR

Moravské Budějovice – Ve středu 16. ledna ráno kolem šesté hodiny došlo, k tragické dopravní nehodě, která se stala na silnici I/38 za Moravskými Budějovicemi směrem na Znojmo. Střetlo se zde osobní vozidlo s kamionem. Osobní vozidlo po nárazu začalo hořet. Tři lidé nehodu nepřežili.

O nehodě informovala aktuálně redakci serveru #ZpravyExtra.cz policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že místo nehody bylo zcela neprůjezdné a nehoda má fatální následky – v osobním vozidle zemřeli tři lidé.

Policisté prováděli odklon dopravy, ve směru od Jihlavy vozidla sjížděla na odbočce na Vesce a pokračovala přes Častohostice a Blížkovice zpět na silnici I/38,“ uvedla policejní mluvčí a upřesnila, že v opačném směru od Znojma vedla objízdná trasa z Grešlového Mýta přes obce Hostim a Zvěrkovice zpět na silnici I/38.

Okolo 12. hodiny byla silnice zprůjezdněna, dopravu řídili kyvadlově policisté.

ČTĚTE TAKÉ

Na základě odborného vyjádření z oboru genetiky se policii podařilo potvrdit totožnost zemřelých osob. Jedná se o tři muže ve věku 27 let, 33 let a 38 let – všichni tři pocházejí ze Znojemska. Případ tragické dopravní nehody vyšetřují kriminalisté z oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Třebíč,“ doplnila k ranní tragické nehodě policejní mluvčí.

-jb, (-red.)

Komentáře