Sdílejte
@zpravyextra.cz | Leonidas gym
Závodníci z Dubského klub Leonidas gym na mezinárodním turnaji. Foto: Leonidas gym

Rokycany / Dubí – V sobotu 24. března se konal mezinárodní turnaj o zlatý Mongkon města Rokycany pořádaný C.M.T.A a klubem Tik Tak v Rokycanech. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai vyslal do boje velký počet zápasníků, a to 12 dětí, které v pyramidách usilovaly o post nejvyšší.

Na poháru jsme získali jednu bronzovou medaili, a to konkrétně Šimon Verner (12 let), který jen těsně na body prohrál v semifinále s velmi zkušeným Maďarem. Dále jsme vybojovali čtyři stříbrné medaile, a to Jirka Novák (15 let), Štěpán Ponec (10 let), ten se setkal ve finále s velice zkušeným domácím borcem, a aby nedošlo ke zranění, zápas jsme museli ukončit vhozením ručníku. Třetí stříbro vybojoval Tomáš Růžička (13 let), ten se ve finálovém kole utkal s maďarským borcem, na kterého bohužel nestačil. Poslední stříbrný zápasník, je náš nejmenší bojovník Jiří Berec (8let), který ukázal velkou statečnost a bojovnost, bohužel ale na zlato nedosáhl.

Naši nejmenší bojovníci si dovezli sedm zlatých medailí.

Byli jimi Kuba Vinduška (9let), Alan Homič (11 let), Daniel Šmrha (13 let) – tento chlapec nás velice překvapil, jelikož je začátečník, a los mu určil v semifinále velice zkušeného německého bojovníka. Dan do posledního slova poslechl rady trenéra, dokázal Němce „přebodovat“ a turnaj vyhrál. Branislav Tomáš (14 let) neměl zápas jednoduchý. V jeho váze se bohužel nikdo nepřihlásil, tak jsme souhlasili, že bude zápasit ve věkové kategorii 16-17 let, ale ani toho se náš Braník nezalekl a s přehledem porazil o tři roky staršího maďarského bojovníka. Matěji Šimůnkovi (11 let) se podařilo ve třetím kole zasáhnout maďarského soupeře několika lokty a koleny a vyřadil ho z boje KO. Dalším chlapcem, který neměl soupeře, a tak musel do kategorie 16-17 let, byl Daniel Homič (14 let), který ve finálovém zápase dokázal sedmnáctiletého soupeře poslat dvakrát do počítaní a ukončil tak první kolo KO.

FOTO: Dubský klub Leonidas gym přivezl zlaté Mongkony mezinárodního poháru České republiky.

Nejrychlejším, kdo turnaj vyhrál, byl však Tomáš Barták (13 let), který stihl v pouhých pár kombinacích a posledním kopem na hlavu ukončit boj o zlato KO.

Klub svým svěřencům k těmto úspěchům gratuluje a děkuje za reprezentaci.

Poděkování za tuto akci patří i prezidentu asociace C.M.T.A. Petru Ottichovi a klubu Tik Tak Rokycany. Dále musím poděkovat celé výpravě Leonidas gymu za pomoc v šatnách a u ringu, jelikož se bojovalo na dvou místech a zápasy byly těsně za sebou. Děkujeme také za podporu od firem Grafstudio CZ , Re/Max G8 Reality, Ajtm Turko a Stavmart s.r.o.


PSALI JSME: Leonidas gym vyhrál bitvu – Dubí VS Osek aneb „jsme nohama na zemi…“


Ladislav Horejš,
hlavní trenér (Leonidas gym.)
jb, (redakce)*

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekOBRAZEM: Řekni mámě, že ji miluju. Poslední zprávy od dětí, které zaživa uhořely v Kemerovu
Další článekDivadlo DISK uvede v dubnu Prodanou nevěstu
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.