Osobní automobil sjel u Lípy na Zlínsku z cesty a zůstal zaklíněný v stromech nad potokem... Foto: HZS Zlínského kraje

Zlínsko – Profesionální hasiči, záchranáři i dopravní policisté ze Zlína vyjížděli v neděli 23. září, krátce po osmé hodině ranní k nehodě osobního automobilu u obce Lípa na Zlínsku. Při nehodě došlo, ke zranění osob. 

O nehodě informoval krajský mluvčí zlínských hasičů Roman Žemlička s tím, že při nehodě se zranily tři osoby.

Ke karambolu došlo na silnici I/49 ve směru na Vizovice, a to přibližně 600 metrů za odbočkou na Slušovice. „V době příjezdu hasičů byla na místě Policie České republiky a sanitní vůz zdravotnické záchranné služby. Zraněné osoby už byly v péči lékaře krajské záchranky.“ upřesnil Žemlička.


Z DOPRAVY: V Horních Tošanovicích se střetl motorkář s osobním vozidlem
K vážné dopravné nehodě, ke které došlo na komunikaci v Horních Tošanovicích, a při které se střetlo osobní vozidlo s řidičem motocyklu zamířili krátce po poledni, ve čtvrtek 20. září všechny složky Integrovaného záchranného systému, včetně záchranářského vrtulníku. 

Osobní automobil sjel ze silnice po srázu a zůstal ležet zaklíněný mezi stromy v blízkosti potoka. Hasiči provedli protipožární opatření. „K vytažení poškozeného vozu si velitel zásahu vyžádal příjezd vyprošťovacího automobilu. Ani po vyproštění z automobilu nevytekly žádné provozní kapaliny,“ doplnil k nedělní nehodě mluvčí hasičů.

-jb, (red.)

Osobní automobil sjel u Lípy na Zlínsku z cesty a zůstal zaklíněný v stromech nad potokem… Zásah hasičů-vyproštění havarovaného  automobilu Foto: HZS ZLK
Komentáře