Vlak-osek1

LOM U MOSTU / K tragické dopravní nehodě vyjížděli záchranáři, hasiči a policisté ve středu 16. září krátce po půl desáté dopoledne na železniční přejezd poblíž obce Lom u Mostu, kde se s projíždějícím osobním vlakem střetlo vozidlo Škoda Felicie.

K nehodě došlo na železničním přejezdu bez světelné signalizace, který je pouze označen dopravní značkou STOP.

O nehodě informoval krajský mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan s tím, že na místo vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanice Litvínov a Duchcov a podniková jednotka SŽDC.

„Osobní auto bylo zaklíněno pod vlakem. Hasiči na místě provedli protipožární opatření a ochladili motorový prostor vozu,“ doplnil mluvčí hasičů.

Vlak-osek4
Tragická nehoda na železnici na Mostecku. Autor: JB / Události112.cz

Podle informací serveru Události112.cz zůstal ve zdemolovaném vozidle zaklíněný řidič, kterého zasahující hasiči z vozidla vyprostili pomocí hydraulického náčiní. Řidič utrpěl při nehodě těžká zranění, která byla neslučitelná se životem. Přivolaný lékař již musel bohužel konstatovat smrt.

Vlak-osek2
Tragická nehoda na železnici na Mostecku. Autor: JB / Události112.cz

V době nehody cestovalo ve vlaku asi deset cestujících, kteří vyvázli bez zranění.

Na místo se dostavila službukonající výjezdová skupina kriminalistů, která uzavřela celé místo této tragické nehody a začala provádět úkony vyšetřování. Co stálo za dnešní tragickou nehodou vyšetřují kriminalisté ve spolupráci s Drážní inspekcí.

Vlak-osek3
Tragická nehoda na železnici na Mostecku. Autor: JB / Události112.cz
Komentáře
  • TAGY
  • dopravní nehoda
  • smrtelná dopravní nehoda
  • železniční nehoda
Předchozí článekVIDEO: U Olbramovic se předjíždějící motorkář střetl v protisměru s vozidlem, nepřežil
Další článek
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.