Zpěvák Karel Gott Zdroj: facebook Karla Gotta

PRAHA / Miláček národa Karel Gott ve středu 4. listopadu poslal z nemocnice prostřednictvím manželky Ivany Gottové svým fanouškům audio pozdrav. Ivana Gottová audio vzkaz zveřejnila prostřednictvím sociáoní sítě Facebook.

„Vážení a milí příznivci, mí milí přátelé, kamarádi z branže, se kterými spolupracuji, díky vám za všechny vzkazy s přáním brzkého uzdravení. Dodává mně to opravdu velkou sílu a odvahu s tím bojovat při docela náročné léčbě. Doufám, že se brzy zase uvidíme v lepších časech. Váš Karel,“ sdělil Karel Gott v audio nahrávce.

Ve středu Karel Gott zahájil svou léčbu, dnes absolvoval svou první chemoterapii. Zákeřná nemoc, která Gotta postihla se dá v dnešní době léčit.

AUDIO: Karel Gott poslal audio z nemocnice

zdroj: facebook

Karel Gott má dnes svátek, fanoušci na něj nezapomínají a na jeho Facebookové stránce se tak hromadí přání a poděkování za audio vzkaz.

„Karel dneska svátek má, celý svět ho zná. Energii posíláme a pak si zase zazpíváme. Díky za audio pozdrav,“ píše Danuše Klínová, obdivovatelka Karla Gotta.

Komentáře
  • TAGY
  • Karel Gott
  • nemocnice
  • rakovina
  • ShowExtra
  • zpěvák
Předchozí článekBrusel poukázal na dezinformační útoky z Ruska skrze server Sputnik a televizi RT
Další článekPivo u mužů zlepšuje výkonnost i libido
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.