Nehoda - dopravní policie, ilustrační foto. Autor: archiv redakce Události112.cz / J.B. (2015)

Praha – Řidička vozidla Ford se u Prahy střetla s osobním vozidlem Škoda. Podle všeho nedala přednost v jízdě! Škodovka skončila po karambolu na střeše. Nehoda si vyžádala zranění pěti dětí i samotné řidičky, všechny záchranka převezla do nemocnice. Okolnosti nehody nyní, vyšetřují dopravní policisté.

Nehoda se stala mezi obcemi Hostivice u Prahy a Chýně, krátce  před desátou hodinou dopoledne, v pondělí 6. srpna.

S největší pravděpodobností nedala řidička Fordu přednost v jízdě a na křižovatce a střetla se Škodou Octavia, která se následně převrátila přes střechu. Ve Fordu cestovala žena a tři děti, v Octavii řidička a dvě děti,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Marcela Pučelíková.

K nehodě se mediím vyjádřila také tisková mluvčí krajské záchranky Petra Effenbergerová s tím, že posádky záchranné služby ošetřily dvě ženy, z nichž jednu záchranáři ponechali po vyšetření na místě a druhou převezli s lehkým zraněním do motolské nemocnice. „Společně se ženou tam bylo převezeno také pět dětí, které však neměly žádná viditelná poranění,“ doplnila k nehodě mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.


Z DOPRAVY: Na Bruntálsku narazil osobák v plné rychlosti do stromu. Nehoda si vyžádala lidský život a dvě vážná zranění
Zdravotnická záchranná služba, Letecká záchranná služba, profesionální hasiči i policisté, ti všichni museli v neděli 5. srpna zasahovat, krátce po jednadvacáté hodině u tragické dopravní nehody v Heřmanovicích na Bruntálsku. Osobní automobil, zde v plné rychlosti narazil do vzrostlého stromu. Nehoda si vyžádala jeden lidský život a dvě těžká zranění. 

-jb, (red.)

Komentáře