Sdílejte
Nuctech, logo. Autor: Lingnan Lu / Nuctech, official.

ROTTERDAM (Nizozemí) – Společnost Nuctech zakládá v Nizozemsku novou pobočku, která vytvoří globální inovační centrum. Společnost Nuctech, přední světový dodavatel bezpečnostních produktů a řešení, nedávno uspořádala v Rotterdamu v Nizozemsku slavnost, na které oznámila svou nově otevřenou pobočku, která se stane globálním inovačním centrem. „Doufáme, že budeme více komunikovat s našimi mezinárodními kolegy, učiníme v tomto odvětví pokrok a podpoříme implementaci a rozvoj iniciativy Pásu a cesty,“ uvedl Chen Zhiqiang, prezident společnosti Nuctech.

Na slavnostním otevření se objevila řada nejnovějších produktů a služeb a zúčastnilo se jí více než 100 zástupců z Nizozemska a dalších evropských zemí. Během akce se vyměnily náměty v oblasti aplikací nejmodernějších technologií, jako je AI a velká data, stejně jako změny, které by mohly přispět k vývoji tohoto průmyslu.

Naši zákazníci v Evropě sdílejí se společností Nuctech stejnou hodnotu, že věda a technologie bude podporovat sociální rozvoj. Věříme, že řemeslný duch může produkovat výrobky vyšší kvality a také nám dává možnost prosazovat inovace. Proto je naše nová pobočka v Nizozemsku odhodlána vytvářet platformy pro inovace v oblasti technologií, mezinárodního marketingu a poprodejního servisu, abychom poskytli lepší služby našim zákazníkům na celém světě.“ Pan Chen Zhiqiang uvedl: „Doufáme, že vybudujeme otevřený mechanismus vzájemného učení a vzájemného prospěchu s našimi evropskými zákazníky, institucemi, univerzitami a podniky a vytvoříme společně lepší a bezpečnější svět.


NÁZOR: Zradí NATO v kritickém okamžiku? Jakou hodnotu mají slova vysokých politiků


Starosta Rotterdamu přivítal novou pobočku společnosti Nuctech v Nizozemsku. Na slavnostním ceremoniálu uvedl, že je svět nebezpečnější a společnosti jako Nuctech by tyto problémy dobře vyřešily technologickými inovacemi a přispěly k budování bezpečnější společnosti.

-sim

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekV Hlušicích likvidovalo deset hasičských jednotek požár haly s kachňaty, uhynulo asi 3500 kachňat
Další článekZE SVĚTA: Utiskuje Turecko náboženské menšiny?
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.