Dagmar Patrasová měla nehodu na pražských Vinohradech. Foto: Wikimedia Commons / Grafika: redakce #ZpravyExtra.cz

Praha – Známá česká herečka Dagmar Patrasová(62) měla na druhý svátek vánoční smůlu. Havarovala v odpoledních hodinách na pražských Vinohradech, kde se střetla s jiným vozidlem. Z nehody vyvázla bez zranění, ovšem přijde pravděpodobně o svůj řidičský průkaz. Byla totiž pod vlivem alkoholu!

Podle informací redakce serveru #zpravyextra.cz, herečka policistům při opakované dechové zkoušce nadýchala přes dvě promile alkoholu v dechu. To je trestný čin, za který herečce můžou hrozit až tři roky v kriminále…

Jak sdělila naší redakci náhodná kolemjdoucí, nejednalo se o nějaký drobný „ťukanec,“ale o pořádnou ránu. „Automobil paní Patrasové měl úplně rozbitý celý předek, poznávací značku i bok vozidla,“ řekla naší redakci kolemjdoucí a svědkyně karambolu a doplnila, že za volantem seděla herečka Patrasová a kolem ní stálo několik policistů, kteří s ní komunikovali.

Z místa nehody byla podle policie Patrasová službukonajícími policisty odvezena na policejní služebnu.  Po propuštění herečka nasedla do vozidla taxi a odjela.

Herečka celou událost striktně popírá. Mediím uvedla, že by opilá za volant nikdy nesedla…

ČTĚTE TAKÉ

K nehodě se vyjádřil také tiskový mluvčí pražské policie Tomáš Hulan s tím, že policisté podrobili oba řidiče orientačním dechovým zkouškám. „U jednoho z řidičů, respektive řidiček, byla orientační dechová zkouška opakovaně pozitivní, kdy ve všech případech byla naměřená hodnota přibližně dvě a půl promile alkoholu v dechu. Z toho důvodu je v tuto chvíli řidička podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, uvedl doslova policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření,“ doplnil policejní mluvčí.

sim, (-red.)

Komentáře