Sdílejte
Zima v Rusku, ilustrační snímek. Autor: © Sputnik/ Alexei Danichev

Rusko (Zahraničí) – Portugalský obránce Zenitu Luís Neto, který hostuje za turecký klub Fenerbahçe, uvedl, že ho šokovaly únorové mrazy v Rusku. Fotbalistu v sobotu 16. prosince citoval portál Fanatik.

Mým prvním šokem bylo chladné počasí v únoru. Před tím, než jsem nastoupil do Zenitu, jsem v Petrohradu nikdy nebyl, byl jsem pouze v Moskvě spolu s národním družstvem. Všechno bylo zavaleno sněhem,“ uvedl Neto.

Zvyknout si na nové podmínky nebylo podle něj vůbec snadné. „Nemohl jsem si najít místo ve městě a navíc byly problémy s výplatou. Když ale přišel trenér Villas-Boas, tak se vše dalo do pořádku,“ prohlásil obránce.

Neto přešel do Fenerbahçe v létě 2017. Do té doby hrál za Zenit. Spolu s petrohradským klubem fotbalista vyhrál mistrovství Ruska a národní pohár.

PSALI JSME: Argentina uznala smrt posádky ponorky San Juan

Neto má na svém kontě 14 zápasů v rámci portugalského národního týmu. V roce 2017 získal bronzovou medaili na Konfederačním poháru.

cz.sputniknews.com

-red.

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekS evropskými státníky o budoucnosti eurozóny a pokroku v Brexitu jednal Premiér Babiš
Další článekNázor. Zradí NATO v kritickém okamžiku? Jakou hodnotu mají slova vysokých politiků
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.