Sdílejte
Ambulance - záchranná služba, ilustrační foto. Autor: archiv redakce Události112.cz / J.B.

Ostrava – Všechny záchranné složky museli zasahovat v pondělí 16. dubna, v dopoledních hodinách, na ulici Frýdecké v Ostravě, kde se střetlo osobní vozidlo s nákladním. Nehoda měla, dle sdělení záchranářů tragické následky. Nepomohl, ani rychlý zásah leteckých záchranářů.

O nehodě dnes informoval redakci serveru Zpravyextra.cz, krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že na místo události vyjela pozemní posádka RZP a k misi byl vyslán vrtulník letecké záchranné služby.


PSALI JSME: Záchranáře o víkendu zaměstnaly vážné úrazy na Opavsku a v Beskydech


V osobním automobilu zůstal zaklíněn muž seniorského věku. Zasahující lékař zjistil, že nejeví známky života. „Postižený utrpěl poranění neslučitelná se životem a podlehl jim bezprostředně po nehodě, ještě před příjezdem záchranářů. Lékař záchranné služby, již mohl pouze bohužel konstatovat smrt muže,“ doplnil k tragické nehodě mluvčí krajské záchranné služby Lukáš Humpl.

Vedle zdravotníků na místě zasahovali také profesionální hasiči, kteří pomáhal s ošetřením a poskytováním přednemocniční péče a následně likvidovali následky této pondělní tragické nehody.

Okolnosti nehody jsou nyní, v šetření Policie ČR.

-jb (red.)

 

 

Komentáře