Sdílejte
Andrej Babiš. Zdroj: printScan Twiiter.com

Praha  –  Andrej Babiš. O tom, kdo nebo co je Andrej Babiš v Česku, není potřeba sáhodlouze mluvit, nicméně poslední dobou se na internetu a v českých mediích množí doslova ve velkém, nejrůznější zprávy o tom, že byl „údajně prokazatelně,“ a podle Slovenského soudu rovněž Andrej Babiš za totalitního režimu „estébákem.“ Zda, tomu je, či nikoliv musí posoudit, každý sám. 

Český premiér v demisi Andrej Babiš, dnes vydal na sociální síti Twitter, svůj „Live Stream“ nebo chcete-li video upoutávku o tom, jak se soudil, jak vyhrál nejrůznější soudy a také o tom, že NEbyl členem StB ani spolupracovníkem.


ČTĚTE TAKÉ: Europoslanec Zdechovský odmítl Babišova slova o udavačích


StB? Pravda je na mé straně. Nespolupracoval jsem!

Ne, tohle fakt není žádný útok na veřejnoprávní média. Jen výzva,“ uvedl ke své video upoutávce Andrej Babiš na Twitteru.

Výzva, a taky prosba, aby novináři a politici nelhali o mém soudním sporu o obvinění ze spolupráce z StB, které je, jak určitě víte, nepravdivé,“ doplnil na svém profilu Babiš.

sim, (red.)

 

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekUživatelé sociálních sítí se vysmáli uniformě amerických rychlobruslařů
Další článekEuroposlankyně: Privilegovaný status USA je pro východní Evropu kompenzací za slabost
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.