Sdílejte
Josef Zickler, předseda ŘN-VU- Foto: archiv Josef Zickler*

Česko – Většina politiků včetně těch komunálních si zatím myslí, že nově bující  politický proud využijí pro zájmy svých politických subjektů. Ne, vážení politici. Věřte tomu, že tato zatím pro Vás zdánlivá  politická hračka, brzo vycení zoubky a omezí Vám vaši politickou moc. Poznáme to již při letošních komunálních volbách.

Jsem přesvědčen, že výsledek komunálních voleb bude hodně tvrdý a to jak pro klasické strany, tak regionální politická uskupení. Příčinou je nárůst příznivců ideologie usilující o vytvoření společnosti bez sociální, ekonomické a politické hierarchie a jiných forem nadvlády člověka nad člověkem. Absolutně koresponduje s myšlenkou jednoho manifestu:  „Svobodu vidíme jen, kde není autorit.

Vedle této své základní ideologické myšlenky musí mít pro možnost klidné expanze ideologii nástavbovou, která umožňuje tuto skrytou expanzi v poklidu většinového politického proudu.

O co jde? Přeci to známe ČR  jako součást EU, ztráta plné suverenity ČNB, povinnost přijetí Eura, povinné kvóty pro migranty, součást NATO a naopak ještě více nenávisti k Ruské federaci a národnímu vlastenectví. Tyto body nemohou trčet okatě. Metody musí být sofistikované, hezky pod pláštíkem transparentnosti, čistých rukou a hesla  „Svobodu vidíme jen, kde není autorit.“

Tento zdánlivý všerebelský, plně transparentní  proud, jako mucholapka vychytává nejrůznější „správně smýšlející“ aktivisty, vždyť přece bojují s neonacisty a ekonomickými tyrany. Že se však už rozdíl mezi bojovníky proti zlu a zlem samotným začíná velmi rychle stírat, mnozí jaksi nepostřehli. Tím zlem myslím, brojení proti národnímu sebeurčení, suverenitě a samotnému právnímu systému.

Je zcela zřejmé, že rozvoj této ideologie naplnil mezeru v politickém prostředí nabídky pro voliče. Především pro mladé voliče, kterým je již ze své podstaty věku a názorového vývoje vlastní REBELSTVÍ. Přirozená to vlastnost mladých lidí.


PSALI JSME: Konec ochrany obchodníků s penězi omezí chudobu


Až doposud bych mohl konstatovat, že je to přirozený vývoj každé lidské společnosti a všech jejích činností tedy i politiky. Otázkou je, zda je to opravdu přirozený vývoj, nebo řízený proces, za kterým stojí úplně jiný politický subjekt. Dalším problémem je to, že většina politiků a to i komunálních si myslí, že tento politický proud využijí pro zájmy svých politických subjektů. Ne, vážení politici věřte tomu, že tato zatím pro Vás zdánlivá politická hračka, brzo vycení zoubky a omezí Vám vaši politickou moc. Poznáme to již při letošních komunálních volbách.


ZAUJALO NÁS:  Novodobí estébáci. V Česku cenzurují emaily


Josef Zickler,
předseda ŘN-VU
(redakce) 

 

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekOpilý a agresivní cizinci napadli v Litvínově řidiče autobusu, agresoři skončili v péči mužů zákona
Další článekdTest: Sypete si do kávy bílý prášek? Do mléka má daleko
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.