Sdílejte

USA – Žena v USA si domluvila rande přes seznamku a oblečení si nechala na své nahé tělo pouze namalovat, píše Mirror. Malba byla natolik dokonalá, že to její nápadník poznal, až když začalo pršet.

Odvážná americká umělkyně Jen Seidel, známá jako bodypainter Jen, se rozhodla, že si vystřelí z jednoho nápadníka, se kterým se seznámila na sociálních sítích. Jen, matka tří dětí, spolu se svou dcerou Kennedy strávila dvě hodiny malováním oblečení na své nahé tělo.

Výsledná podoba byla zcela neuvěřitelná: modré džíny a květinový top jí dokonale padly.

VIDEO: Model Goes on Tinder Date Wearing ONLY BODY PAINT!

Model Goes on Tinder Date Wearing ONLY BODY PAINT!

Chlápek, kterého jsem si vybrala, je komik a je strašně, strašně, strašně zábavný, takže se těším, až se s ním setkám a až uvidím jeho reakci,“ říká Jen. „Strašně se těším. Cítím se zahalená, takže se cítím dost sebejistě,“ dodává žena.

Když se poprvé setkali, tak Jen měla na sobě dlouhý kabát, který jí její nápadník pomohl sundat, když usedali u stolu. Pak říká, že se jí líbí její oblečení a že si zpočátku myslel, že je nahá. Jen se pouze usmála.

Když dopili kávu, šli se projít kolem obchodního centra. Hra téměř skončila, když si skupina dívek všimla barvy a kameramana a požádala o selfie. Muž se nakonec zeptal, zda má na sobě pouze barvu, ale Jen neodpověděla.

Teprve když šli na parkoviště a začalo pršet, se Jen přiznala, aby se vyhnula trapnému odhalení.

cz.sputniknews.com,
VIDEOKLUB, (red.) *

Komentáře